Avinstallera din Norton-produkt

Visste du detta? Många prenumerationsplaner tillåter att du förlänger ditt Norton-skydd till flera enheter utan extra kostnad.

Klicka här för att få veta hur.

Du kan ta bort Norton-produkten från datorn på följande sätt:

• Från Windows Kontrollpanel.

• Från Start -menyn.

• Från Start -skärmen (Windows 8/8.1).

Du bör skriva ut detta hjälpavsnitt innan du fortsätter med avinstallationen. Du får inte åtkomst till direkthjälpen under avinstallationen.

Du kan installera om produkten med installationsfilen som du laddade ner från Norton. Mer information finns i Så här laddar du ner och installerar Norton-produkten på en enhet.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15972972_ns_retail_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 24/01/2018