Avinstallera Norton 360 Online

Du kan ta bort Norton 360 Online från datorn på följande sätt:

• Från Windows Kontrollpanel

• Från Start -menyn

Du bör skriva ut hjälpavsnittet Avinstallera Norton 360 Online före du fortsätter med avinstallationen. Du har inte tillgång till den elektroniska hjälpen under avinstallation.

Om du vill installera om Norton 360 Online på datorn måste du först avinstallera Norton 360 Online från datorn. Du kan installera om produkten med installationsfilen som du laddat ner från Symantecs webbplats eller från produkt-cd:n. Följ instruktionerna i användarhandboken för att installera om Norton 360 Online.

Så här avinstallerar du Norton 360 Online från Kontrollpanelen i Windows

1. Öppna Start-menyn > Kontrollpanelen.

2. Gör något av följande i Kontrollpanelen i Windows:

• I Windows XP klickar du på Lägg till/ta bort program.

• Har du Windows Vista klickar du på Program och funktioner.

• I Windows 7 klickar du på Program > Program och funktioner.

Alternativet Program är tillgängligt i Windows 7 när du väljer Kategori i listrutan Visa efter.

3. Gör något av följande i listan över nyligen installerade program:

• I Windows XP klickar du på Norton 360 Online och sedan på Ändra/Ta bort.

• Om du använder Windows Vista eller Windows 7 klickar du på Norton 360 Online och sedan på Avinstallera/ändra.

4. Klicka på något av följande alternativ under Välj din avinstalleringspreferens på sidan som visas:

Jag planerar att installera om en Norton-produkt. Låt mina inställningar vara kvar.

Här kan du behålla inställningar, lösenord och egenskaper för Norton-funktioner innan du avinstallerar Norton 360 Online.

Välj det här alternativet om du vill installera om Norton 360 Online eller någon annan Norton-produkt.

Ta bort alla användardata.

Här kan du ta bort Norton 360 Online fullständigt utan att inställningar, lösenord eller egenskaper sparas.

5. Gör något av följande:

• Klicka på Starta om nu (rekommenderas).

• Du kan även välja att starta om datorn senare genom att klicka på Starta om senare.

Norton 360 Online har inte avinstallerats fullständigt förrän du startar om datorn.

Så här avinstallerar du Norton 360 Online via startmenyn

1. Klicka på Start > Alla program > Norton 360 Online > Avinstallera Norton 360 Online i Windows aktivitetsfält.

2. Klicka på något av följande alternativ under Välj din avinstalleringspreferens på sidan som visas:

Jag planerar att installera om en Norton-produkt. Låt mina inställningar vara kvar.

Här kan du behålla inställningar, lösenord och egenskaper för Norton-funktioner innan du avinstallerar Norton 360 Online.

Välj det här alternativet om du vill installera om Norton 360 Online eller någon annan Norton-produkt.

Ta bort alla användardata.

Här kan du ta bort Norton 360 Online fullständigt utan att inställningar, lösenord eller egenskaper sparas.

3. Gör något av följande:

• Klicka på Starta om nu (rekommenderas).

• Du kan även välja att starta om datorn senare genom att klicka på Starta om senare.

Norton 360 Online har inte avinstallerats fullständigt förrän du startar om datorn.

Om Norton 360 Online

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15972972_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 02/11/2011