Snabbmeddelandesökning

I fönstret Snabbmeddelandegenomsökning kan du ställa in hur filer som du får via snabbmeddelandeprogram ska genomsökas. Du kan välja ett kompatibelt snabbmeddelandeprogram som stöder mottagning av filer. Norton 360 Online söker igenom de filer som du tar emot från valda snabbmeddelandeprogrammen.

Om du vill ha heltäckande skydd ska du konfigurera alla nya snabbmeddelandeprogram som du installerar efter Norton 360 Online.

Norton 360 Online söker och aktiverar automatiskt snabbmeddelanden. Du kan också aktivera snabbmeddelanden via den här länken.

Du kan välja följande snabbmeddelandealternativ:

Yahoo! Messenger

Söker i filbilagor som tagits emot via Yahoo! Messenger.

Kräver version 5.0 till 6.1 och 9.0 eller senare.

AOL Instant Messenger-AIM

Söker i filbilagor som du får via AOL Instant Messenger.

Kräver version 4.7 till 5.9.

MSN Messenger/Windows Live Messenger

Söker igenom bilagor till filer som du får via MSN Messenger.

Kräver MSN Messenger version 6.0 till 14.0.

Snabbmeddelandesökning stöds inte i Windows Live Messenger 2011.

Cerulean Studios/Trillian

Söker igenom bilagor till filer som tagits emot via Cerulean Studios/Trillian Messenger.

Kräver version 3.1 och senare.

Om du har installerat Trillian efter att du installerade Norton 360 Online så startar du om Trillian för att söka igenom de filer du tar emot via Trillian.

Om att hålla datorn säker

Om inställningar för sökning och risker

Åtgärder om en säkerhetsrisk hittas

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15911853_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 17/10/2011