Visa enhetsdetaljer

Med Karta över nätverkssäkerhet kan du visa information om datorerna som du fjärrstyr. Du kan visa följande information:

• Skyddsfunktionernas konfigurationsstatus, t.ex. Auto-Protect, Intrångsskydd och E-postsökning

• Definitionsuppdateringarnas konfigurationsstatus, t.ex. Automatisk LiveUpdate och Pulsuppdateringar

• Versionsnummer på Norton-produkten

• Norton-produkternas prenumerationsstatus

• Transaktionssäkerhetens konfigurationsstatus, t.ex. Identity Safe och Skydd mot nätfiske

• De fem senaste virushoten som upptäckts

Så här visar du enhetsdetaljer

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Mitt nätverk i Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Konfigurera i raden Karta över nätverkssäkerhet.

4. I nätverkskartan i fönstret Karta över nätverkssäkerhet klickar du på den enhet du vill se information om.

Du kan endast visa information om datorer som du fjärrövervakar.

5. Klicka på Detaljer i delen med enhetsinformation bredvid Kategori.

6. I fönstret Enhetsdetaljer kan du se information om enheten.

7. Klicka på Stäng.

Visa enheter på Karta över nätverkssäkerhet

Installera fjärrövervakning

Om kartan över nätverkssäkerhet

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15910143_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 31/03/2011