Föräldrakontroll

Med föräldrakontrollfunktionerna kan du styra dina barns datoranvändning och Internetaktiviteter. Norton Online Family är ett program för föräldrakontroll som hjälper dig att skydda barnen från otrevligheter och farliga personer på Internet. Här kan du ge ditt barn tillåtelse att besöka vissa webbplatser på Internet utifrån barnets ålder och mognad.

Du kan klicka på länken Klicka här för att konfigurera om du vill logga in på Norton Online Family och ändra inställningarna i programmet.

Via ikonen Online Family i den nedre delen i huvudfönstret kan du logga in på ditt Norton Online Family-konto och se de senaste varningarna.

Det här alternativet finns inte i alla versioner av Norton 360 Online.

Om huvudfönstret i Norton 360 Online

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15769057_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 30/09/2011