Norton Autofix

Med Norton Autofix har du många olika alternativ för teknisk support och kundservice. När du klickar på Support i listrutan Support genomför Norton Autofix en snabbgenomsökning av datorn och problem åtgärdas utan att du behöver göra någonting. Om problemet kvarstår kan du via alternativet Öppna supportwebbplatsen i fönstret Norton Autofix gå till supportwebbplatsen där du hittar mer onlinesupport och kontaktuppgifter.

Supporterbjudanden kan variera beroende på språk och produkt.

Du måste vara ansluten till Internet för att Norton Autofix ska fungera. Om du använder en proxyserver för att ansluta till Internet måste du konfigurera inställningarna för proxyservern i Norton 360 Online. När du startar Norton Autofix kontrollerar Norton 360 Online om det finns en Internetanslutning och (i sådana fall) om det finns tillgängliga uppdateringar.

Din Internetanslutning kontrolleras av Norton 360 Online när du klickar på Få support. Om du har problem med att ansluta till Internet rekommenderar vi att du gör följande:

• Kontrollera nätverksanslutningen.

• Kontrollera inställningarna för trådlös kommunikation

• Kontrollera nätverksadaptern

• Kontrollera DSL-/kabelmodemet

Om problemet kvarstår klickar du på Försök igen och följer instruktionerna på skärmen.

Om Norton Autofix

Lösa ett problem med Norton Autofix

< Tillbaka

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.