Nätverksproxyinställningar

Din dator kan vara i ett nätverk som använder en proxyserver för anslutning till Internet. I sådana fall måste du ange proxyinställningarna. LiveUpdate använder t.ex. dessa inställningar för att hämta definitioner. Använd länken Konfigurera för att uppdatera fönstret Inställningar för nätverksproxy och ange URL för automatisk konfiguration, proxyinställningar och autentiseringsuppgifterna.

Om Inställningar för nätverksproxy

Konfigurera Inställningar för nätverksproxy

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15708127_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/08/2011