Konfigurera Inställningar för nätverksproxy

När du använder en proxyserver för att ansluta till Internet måste du ange inställningarna för proxyservern. I fönstret Inställningar för nätverksproxy kan du ange inställningar för automatisk konfiguration, proxyinställningar och inställningar för proxyserverautentisering. Med inställningarna för nätverksproxyn kan du ansluta till Internet medan du kör uppgifter, t.ex. aktiverar produkten eller tar del av supportalternativen.

Så här konfigurerar du Inställningarna för nätverksproxy

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Administrationsinställningar i Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. I raden Inställningar för nätverksproxy klickar du på Konfigurera.

4. Gör något av följande i fönstret Inställningar för nätverksproxy :

• Om du vill att webbläsaren ska identifiera inställningar för nätverksanslutning automatiskt, markerar du Identifiera inställningar automatiskt under Automatisk konfiguration.

• Om proxyservern kräver en URL för automatisk konfiguration, markerar du Använd skript för automatiskt konfiguration under Automatisk konfiguration. Ange webbadressen (t.ex. fil://c:/proxy.pac) i rutan URL.

• Om en proxyserver används i nätverket markerar du Använd en proxyserver för HTTP-anslutningar under Proxyinställningar. Ange webbadressen eller IP-adressen i rutan Adress och portnummer till proxyservern i rutan Port. Du kan ange ett värde från 1 till 65535.

• Om proxyservern kräver ett användarnamn och lösenord markerar du Jag behöver autentisering för att ansluta via brandvägg eller proxyserver under Autentisering. Ange Användarnamn och Lösenord i textrutorna.

5. Klicka på Verkställ i fönstret Inställningar för nätverksproxy.

Om Inställningar för nätverksproxy

Hitta en dators IP-adress

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15707976_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 04/11/2011