Aktivera eller inaktivera pulsuppdateringar

Pulsuppdateringar tillhandahåller regelbundet småuppdateringar var femte minut, mellan de fullständiga uppdateringarna. Kontrollera alltid att alternativet Pulsuppdateringar är aktivt. Det skyddar datorn från de senaste säkerhetshoten utan att påverka systemprestanda eller störa din uppkoppling.

Det krävs en Internetanslutning för att kunna ladda ner de senaste definitionsuppdateringarna med hjälp av Pulsuppdateringar. Aktivera eller avaktivera Pulsuppdateringar om Automatisk LiveUpdate har aktiverats.

Aktivera eller inaktivera pulsuppdateringar

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Antivirus i Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Skydd mot spionprogram och Uppdateringar i fönstret AntiVirus.

4. Gör något av följande på raden Pulsuppdateringar under Automatisk LiveUpdate :

• Flytta På/Av -reglaget åt höger till läge Av om du vill stänga av pulsuppdateringarna.

• Flytta På/Av -reglaget åt vänster till läge om du vill aktivera pulsuppdateringarna.

5. Klicka på Verkställ i fönstret Inställningar.

6. Klicka på Stäng.

Om Pulsuppdateringar

Information om LiveUpdate

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15707710_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 01/10/2011