Om Pulsuppdateringar

Utöver de definitionsuppdateringar som Automatisk LiveUpdate laddar ner, använder Norton 360 Online s.k. streaming-teknik för att ladda ner de senaste virusdefinitionerna. Dessa nedladdningar kallas Pulsuppdateringar. Med pulsuppdateringarna går hämtning lättare och snabbare än med Automatisk LiveUpdate. De skyddar din dator mot de hot som finns på Internet. Pulsuppdateringar skyddar datorn från de snabbt föränderliga säkerhetshoten utan att påverka systemets prestanda. Pulsuppdateringar bör alltid vara aktiverade så att du får de senaste uppdateringarna.

Pulsuppdateringar letar efter definitionsuppdateringar med några minuters mellanrum. Om det finns definitionsuppdateringar, laddar LiveUpdate ner virusdefinitionerna med strömningsteknik. Pulsuppdateringar ger uppdateringar mellan de fullständiga uppdateringarna, som Automatisk LiveUpdate laddar ner varje timme. Norton 360 Online sammanför den nya ström som är nerladdad med de senaste uppdateringarna som installerades. Nerladdning av pulsuppdateringar ger ytterligare ett snabbt skydd för de senaste hoten mellan de fullständiga uppdateringarna utan att störa ditt arbete online.

Även om du inte aktiverar pulsuppdateringarna samlar LiveUpdate in alla missade strömmar och uppdaterar din dator under den fullständiga definitionsuppdateringen.

Aktivera eller inaktivera pulsuppdateringar

Information om LiveUpdate

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15707635_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 05/04/2011