Schemalägga en fullständig systemsökning

Norton 360 Online känner automatiskt av när datorn är inaktiv och kör då en fullständig systemsökning. Funktionen Fullständig systemsökning skyddar datorn mot smitta utan att försämra dess prestanda. Du kan schemalägga en fullständig systemsökning så att den körs vissa datum och tider, eller med angivna intervall.

Du kan schemalägga en fullständig systemsökning i fönstret Sökningar.

Schemalägga en fullständig systemsökning

1. Klicka på Datorsäkerhet i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Kör sökningar.

2. Klicka på Anpassad sökning under Datorsökning i fönstret Sökningar.

3. Klicka på Kör.

4. I kolumnen Redigera genomsökning i fönstret Sökningar klickar du på redigeringsikonen bredvid Fullständig systemsökning.

5. I fönstret Redigera genomsökning under När vill du att genomsökningen ska göras? anger du när och hur ofta sökningen ska köras.

När du markerar ett alternativ visas i många fall ytterligare alternativ som du kan använda för att finjustera schemat. Ange ytterligare alternativ enligt önskemål.

6. Klicka på OK.

Om schemaläggning av sökningar

Köra en fullständig systemsökning

Om Datorsökning

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15672755_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 01/11/2011