Återställ Identity Safe-data.

Det finns tillfällen då du kan behöva återställa dina Identity Safe-data Du kan behöva återställa i följande fall:

• Om du råkat ut för ett datorfel.

Dina Identity Safe-data har förändrats. Om du inte kan logga in på Identity Safe med ditt lösenord, kan du återställa dina data. Om du är säker på att lösenordet är rätt, försök återställa dina Identity Safe-data. Vissa data kan gå förlorade, men all viktig information, som inloggningar, kort och anteckningar, bevaras.

• Om du glömt ditt Identity Safe-lösenord.

Norton 360 Online låter dig skriva ett felaktigt lösenord två gånger. Om försöken inte lyckas ger Norton 360 Online möjlighet att återställa Identity Safe-data.

Om att exportera och importera Identity Safe-uppgifter

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15655496_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 11/02/2011