Visa processor- och minnesdiagram

Norton 360 Online övervakar hela systemets processoranvändning och minnesanvändning samt Norton-specifik processoranvändning och minnesanvändning. På flikarna Processor och Minne högst upp i prestandadiagrammet visas både processor- och minnesdiagrammet.

Med Zooma kan du visa en förstorad vy av processor- och minnesdiagrammen. Om du t.ex. väljer 10 min visar Norton 360 Online den förstorade vyn av processor- eller minnesdiagrammet för de senaste 10 minuterna. Om du väljer 1 v visas vyn av processor- eller minnesdiagrammet för den senaste veckan.

Som standard visas prestandatiderna för de senaste 90 minuterna.

Visa processor- och minnesdiagram

1. Klicka på Prestanda i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Gör något av följande i fönstret Prestanda :

• Klicka på fliken Processor om du vill visa diagrammet över processoranvändning.

• Klicka på fliken Minne om du vill visa diagrammet över minnesanvändning.

• Klicka på 10 min, 30 min, 1 d, 1 v eller 1 m intill Zooma -alternativet för att förstora eller förminska diagrammet.

Om processor- och minnesdiagram

Inhämta historik om processor- och minnesanvändning

Identifiera resurskrävande processer

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15625060_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/08/2011