Om processor- och minnesdiagram

Norton 360 Online övervakar hela systemets processor- och minnesanvändning samt Norton-specifik processor- och minnesanvändning. Norton 360 Online visar informationen i processor- och minnesdiagrammen. I processor- och minnesdiagrammen visas användningen i realtid.

Diagrammen visar prestanda för de senaste 90 minuterna eller den tid du haft datorn igång. Diagrammet uppdateras var femtonde sekund. Processerna visas från höger till vänster, och den senaste informationen visas längst till höger i diagrammet. Det blåa mönstret i diagrammet representerar hela systemets användning och det gula mönstret Norton-specifik användning. De gråa blocken med texten Inaktiv visar hur länge datorn har varit inaktiv. I de gråa blocken ingår perioder när datorn är avstängd, vilande eller avloggad.

I diagrammet visas som standard information om de sista 90 minuterna. Med Zooma kan du välja ett område i diagrammet som du vill titta närmare på. När du väljer Zooma så visas en förstorad vy eller historik över diagrammen. Om du t.ex. väljer 10 min visar Norton 360 Online den förstorade vyn av processor- eller minnesdiagrammet för de senaste 10 minuterna. Om du väljer 1 d -alternativet visas historik för den senaste dagen.

När du klickar i diagrammet visar Norton 360 Online en lista över de mest resurskrävande processerna för tillfället. Processoranvändningen visas även i procent. Klicka på en process i listan så visas mer information om den i fönstret File Insight.

I fönstret File Insight visas information om processen, t.ex.:

• Filnamnet, den digitala signaturen och det datum då processen installerades.

• Datumet då processen kördes senast och om det är en startfil.

• Stabilitetsuppgifterna.

• Pålitlighetsnivån.

• Information om resursanvändning.

• De åtgärder som processen utför på datorn.

I fönstret File Insight visas ett diagram över processoranvändningen och information om datorresurser för de processer som körs. I diagrammet visas en översikt över hela datorns processoranvändning samt processoranvändningen per process.

Visa processor- och minnesdiagram

Inhämta historik om processor- och minnesanvändning

Identifiera resurskrävande processer

Om System Insight

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15624757_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/08/2011