Starta tyst läge (manuellt)

Du kan aktivera tyst läge (manuellt) innan du utför några viktiga uppgifter på din dator. Du måste ange i listan hur länge du vill att Norton 360 Online ska aktivera tyst läge. Du kan aktivera tyst läge i en timme, två timmar, fyra timmar, sex timmar eller under en dag.

Efter den angivna varaktigheten avaktiverar Norton 360 Online Tyst läge. Du kan också manuellt åsidosätta inställningen och stänga av tyst läge när som helst.

Information om tyst läge (manuellt) som aktiveras automatiskt.

Om tyst läge

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15624558_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 10/02/2011