Om tyst läge

Norton 360 Online innehåller många lösningar och funktioner för att hantera virus och andra säkerhetshot. Norton 360 Online visar varningar och meddelanden om hur virus och andra säkerhetshot upptäcks och åtgärdas. När du utför viktigt arbete på datorn vill du kanske inte ta emot varningsmeddelanden. Norton 360 Online undertrycker de flesta varningar och meddelanden och stoppar de flesta bakgrundsaktiviteter, beroende på vilken typ av inställningar för Tyst läge du har valt.

Norton 360 Online ger följande alternativ med inställningar för tyst läge:

Tyst läge (manuellt)

Du kan aktivera Tyst läge manuellt för en viss tidsperiod.

Fullskärmsupptäckt

Tyst läge (manuellt) aktiveras automatiskt när Norton 360 Online upptäcker att ett program körs i fullskärmsläge, och inaktiveras när du slutar köra programmet i fullskärmsläge.

Tyst läge (automatiskt)

Det här alternativet aktiveras automatiskt när Norton 360 Online upptäcker att skivbränning eller tv-inspelning med Media Center pågår. När du kör ett program som ingår i listan Program för tyst läge (automatiskt) så aktiveras också tyst läge (automatiskt) i Norton 360 Online. Tyst läge (automatiskt) avaktiveras när skivbränningen eller tv-inspelningen har slutförts. Läget avaktiveras också när inga program som finns med i listan Program för tyst läge (automatiskt) körs.

Norton 360 Online-ikonen i meddelandefältet visar att Tyst läge (manuellt) är aktiverat, längst ut till höger i aktivitetsfältet. Ikonen förvandlas till en halvmånformig ikon när Tyst läge (manuellt) är aktiverat. Du får också ett meddelande när Tyst läge (manuellt) inaktiveras.

Du kan visa en översikt över sessionerna för tyst läge under kategorierna Senaste historik, Fullständig historik och Tyst läge (manuellt) i listrutan för alternativet Visa i fönstret Säkerhetshistorik.

I sammanfattningen finns följande information:

• Om tyst läge är aktiverat eller inte

• Använda inställningar för tyst läge: Tyst läge (manuellt) eller Tyst läge (automatiskt).

• Den typ av program som aktiverar Tyst läge (manuellt), t.ex. skivbränning eller tv-inspelning

• Namnet på användarspecificerade program som aktiverar Tyst läge (manuellt)

• Tid och datum när tyst läge (manuellt) aktiveras/inaktiveras

• Risknivån för det valda objektet visas.

Information om Tyst läge som du aktiverar manuellt

Aktivera och avaktivera tyst läge (manuellt)

Information om tyst läge (manuellt) som aktiveras automatiskt.

Om tyst läge (automatiskt)

Om administrationsinställningar

< Tillbaka

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.