Konfigurera Sökprofiler

Konfigurera hur sökningen ska göras i Norton 360 Online baserat på den digitala signaturen och pålitlighetsnivån för filerna på datorn i inställningarna för Sökprofiler Om du vill öka hastigheten och effektiviteten på sökningarna i Norton 360 Online kan du utelämna filer som har kända digitala signaturer eller kända pålitlighetsnivåer.

Du kan konfigurera inställningarna för Sökprofiler enligt följande:

• Ange Fullständig sökning för att utföra en fullständig genomsökning av datorn.

I den fullständiga sökningen söks alla filer på datorn igenom, oavsett pålitlighetsnivåer eller digitala signaturer.

• Ange Standardpålitlighet för att utföra en sökning där alla filer som har statusen Norton Trusted utelämnas.

Norton 360 Online söker endast i sådana filer som har en annan pålitlighetsnivå än Norton Trusted.

• Ange Hög pålitlighet för att utföra en sökning där alla filer med kända digitala signaturer eller kända pålitlighetsnivåer utelämnas.

Norton 360 Online söker inte igenom filer som har pålitlighetsnivån Norton Trusted eller Pålitliga. Även filer med pålitlighetsnivån Bra undantas från sökningen. Filer med pålitlighetsnivåerna Dålig pålitlighetsnivå, Ej testad pålitlighetsnivå, Ej pålitlig och filer utan en klass 3-signatur genomsöks.

Innan du påbörjar en sökning och innan en schemalagd sökning kan köras måste du konfigurera Sökprofiler. Norton 360 Online söker igenom datorn enligt konfigurationen du angav i inställningarna Sökprofiler.

Så här konfigurerar du Sökprofiler i fönstret Inställningar

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Antivirus i Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

Klicka på en av inställningarna på raden Sökprofiler på fliken Sökningar och risker. Du har följande alternativ:

• Fullständig sökning

• Standardpålitlighet

• Hög pålitlighet

3. Klicka på Verkställ och därefter på Stäng.

Så här konfigurerar du Sökprofiler i fönstret Norton Insight - programbedömningar

1. Klicka på Datorsäkerhet i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Kör Norton Insight.

2. Dra reglaget mot en av inställningarna på raden Sökprofiler i fönstret Norton Insight - programbedömningar. Du har följande alternativ:

• Fullständig sökning

• Standardpålitlighet

• Hög pålitlighet

3. Klicka på Stäng.

Om Norton Insight

Visa filer med Norton Insight

Kontrollera pålitlighetsnivå för en viss fil

Om System Insight

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15624381_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/08/2011