Visa filer med Norton Insight

Norton Insight visar information om Intressanta filer som finns på datorn. Norton 360 Online visar upp olika filkategorier baserat på de alternativ du har valt i fönstret Norton Insight - programbedömningar.

I den tillgängliga listrutan i fönstret Norton Insight - programbedömningar finns följande alternativ:

Alla aktiva processer

Räknar upp alla processer som körs på datorn vid den tidpunkt då du valde detta alternativ.

Alla filer

Alla intressanta filer visas.

Startobjekt

Räknar upp alla program som startar när datorn startar.

Alla inlästa moduler

Visar alla filer och program som för närvarande är inlästa i programmets minnesutrymme.

Högsta prestandainverkan

Räknar upp de mest resurskrävande programmen på datorn.

Norton 360 Online visar en lista över de tio resurser som mest påverkar datorns prestanda.

Högst Community-användning

Räknar upp de filer med högst Community-användning.

Pålitliga filer enligt användarna

Visar de intressanta filer du godkänt manuellt i fönstret File Insight.

Här visas inte filer som inte hör till kategorin Intressanta filer även om du manuellt godkänner filerna. Men alla manuellt godkända filen undantas i Norton 360 Online-sökningen när du konfigurerar Sökprofiler till Hög pålitlighet.

Du kan också ta bort alla filer som användarna litar på från Intressanta filer som du manuellt har godkänt. Ta bort alla filer som användarna litar på genom att välja Ta bort alla pålitliga filer enligt användarna bredvid listrutan.

Ej pålitliga filer

Räknar upp alla filer som inte har statusen Norton Trusted.

Du kan manuellt godkänna alla filer som inte är godkända genom att klicka på Lita på alla filer bredvid listrutan.

Du kan se information om filerna, t.ex. filnamn, pålitlighetsnivå, communityanvändning, resursanvändning och stabilitetsbedömning. Det kan hända att pålitlighetsnivån för vissa filer har ändrats eller att en aktiv process har avslutats. I så fall uppdaterar du fönstret Norton Insight - programbedömningar så att fillistan och informationen om filerna uppdateras. Täckningsmätaren ger en grafisk översikt över andelen filer med statusen Norton Trusted jämfört med det totala antalet intressanta filer. Ju högre procentvärde, desto snabbare går sökningen.

Så här visar du filer med Norton Insight

1. Klicka på Datorsäkerhet i huvudfönstret i Norton 360 Online och klicka sedan på Kör Norton Insight.

2. Välj ett alternativ i listrutan Visa i fönstret Norton Insight - programbedömningar för att visa en filkategori.

Du kan behöva bläddra ner i fönstret för att se alla filer som räknas upp i informationsfältet.

3. Klicka på Stäng.

Så här uppdaterar du listan över filer

• Klicka på uppdateringsikonen ovanför filikonen i fönstret Norton Insight - programbedömningar.

Kontrollera pålitlighetsnivå för en viss fil

Konfigurera Sökprofiler

Om Norton Insight

Om System Insight

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15624052_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 28/10/2011