Ändra ditt Identity Safe-lösenord

Du bör ändra ditt Identity Safe-lösenord regelbundet för att förhindra obehörig åtkomst till din personliga information i Identity Safe. Om du vill ändra ditt lösenord klickar du på Lösenord och säkerhet för i fönstret Inställningar.

Du kan ange en ledtråd för lösenordet om du inte tillhandahöll det när du konfigurerat Identity Safe.

Ändra Identity Safe-lösenordet

1. Klicka på Identitet i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Hantera identitetsskydd.

2. Klicka på Konfigurera på raden Lösenord och säkerhet i under Identity Safe.

3. I dialogrutan Lösenord och säkerhet klickar du på Ändra lösenord.

4. I fönstret Ändra Identity Safe-lösenord skriver du in aktuellt lösenord och det nya lösenordet och bekräftar det nya lösenordet.

5. Klicka på OK.

6. Klicka på OK i bekräftelsedialogrutan.

Om Lösenord och säkerhet

Återställa Identity Safe

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15610370_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 26/08/2011