Om funktionen Redigera anteckningar

Identity Safe lagrar och hanterar din känsliga information. Det blir svårt att hantera alla identitetsnummer som du använder när du surfar på webben. Med Identity Safe-alternativet Redigera anteckningar lagras all din känsliga information på ett mycket säkert sätt och du kan lätt komma åt den så länge du är uppkopplad. Med alternativet Redigera anteckningar kan du spara uppgifter som personnummer, körkortsnummer, försäkringsnummer och annan viktig information.

Redigera anteckningar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15610369_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 31/03/2011