Om Redigera kort

I funktionen Redigera kort i Identity Safe kan du hantera din personliga information som namn, födelsedata, e-postadresser och kreditkortsinformation på ett och samma ställe.

Du kan använda den information som du lagrar på korten för att göra följande:

• Fylla i formulär automatiskt

• Mata in känslig information utan att du behöver skriva in den medan du är uppkopplad

På detta sätt skyddar Identity Safe dig från tangentloggningsprogram som stjäl och missbrukar din identitet.

En del webbplatser har formulär med fält för kreditkort och annan personlig information. I menyn Identity Safe i Norton-verktygsfältet visas de kort som du har skapat för automatisk ifyllning. Du kan välja ett kort på listan för att fylla i formulären automatiskt.

Du kan lägga till, visa, redigera och duplicera detaljerna för alla kort du har skapat. Du kan också ta bort ett kort om det inte längre behövs.

Funktionen Redigera kort ger också följande möjligheter:

• Du kan lösenordsskydda kortet och därmed skydda dig själv från missbruk av din känsliga och personliga information

• Känner igen webbsidor som har formulär och visar omedelbart ett fönster med listan över kort

• Ger en snabb överblick över alla kort som inte är lösenordsskyddade

Identity Safe ger extra säkerhet för dina lösenordsskyddade kort eftersom kortens sammanfattning inte visas.

När du är på en webbplats med formulär visas i menyfältet Ska fält på den här sidan fyllas i? i Nortons verktygsfält de kort som du har sparade. Du kan klicka på alternativet Fyll i formulär i menyfältet Ska fält på den här sidan fyllas i? och sedan välja det kort som du vill ska användas för att fylla i webbplatsen. Du kan också välja kort genom att klicka på Fyll i med identitetskort i menyn Identity Safe.

Lägga till kort

Redigera, ta bort eller duplicera kort

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15610368_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/08/2011