Om alternativet Redigera inloggningar

Med funktionen Redigera inloggningar kan du visa alla inloggningsuppgifter som du vill att Identity Safe ska hantera. Inloggningar innefattar information som inloggningsuppgifter till e-post och Internetbank.

Med Identity Safe kan du spara inloggningar när du anger inloggningsinformation på en webbplats. Du kan spara inloggningsinformation omedelbart i Identity Safe.

Du måste vara inloggad i Identity Safe för att kunna organisera inloggningsuppgifterna.

Identity Safe har följande fördelar:

• Inloggningsuppgifter för webbsidor sparas på ett säkert sätt.

• Du kan spara flera olika id-uppgifter eller konton och lösenord för en och samma webbplats.

• Du kan organisera dina inloggningsuppgifter i olika mappar.

• Smarta sökningar för en specifik inloggning

• Här kan du spara en Internetadress med ett annat namn än standardnamnet

• Visar inloggnings-ID och gör det möjligt att visa eller dölja lösenordet

• Visar styrkan på lösenordet för din inloggning

• Snabbstartar webbplatsens inloggningssida

• Fyller i dina inloggningar automatiskt när du återvänder till webbsidor

• Lägg till inloggningar manuellt

• Ändra webbadresser för de sparade inloggningsuppgifterna

• Visa den senaste gången du ändrade inställningarna för de sparade inloggningarna

• Du kan se och fylla i inloggningsuppgifter som du sparat för en webbplats även när användningstiden för Norton 360 Online har löpt ut. Det gör du genom att öppna Identity Safe -menyn i Nortons verktygsfält i webbläsaren.

Identity Safe fungerar med webbläsarna Internet Explorer, Firefox och Chrome.

Norton 360 Online stöder Google Chrome version 10.0 eller senare.

Redigera inloggningar

Spara inloggningar

Uppdatera lösenordet för inloggning

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15610367_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 22/04/2011