Åtkomst till Identity Safe-inställningarna från Norton-verktygsfältet

När du installerar Norton 360 Online läggs Norton-verktygsfältet in i webbläsarna Internet Explorer, Firefox och Chrome. Menyn Identity Safe i Norton-verktygsfältet innehåller snabblänkar till inställningarna för Identity Safe.

Öppna Identity Safe-inställningarna från Norton-menyn.

1. Starta webbläsaren.

2. Norton -menyn, i Nortons verktygsfält väljer du något av följande:

Rapportera webbplats

Här kan du skicka en rapport till Symantec om den aktuella utvärderingen som skyddet mot nätfiske genomfört.

Minimera verktygsfältet

Minimera Norton-verktygsfältet.

När du markerar detta alternativ, försvinner texten Identity Safe och endast ikonen för Identity Safe visas.

Alternativet Minimera verktygsfältet visas endast i Internet Explorer.

Inställningar

Här kan du öppna inställningsfönstret för Identitetsskydd och konfigurera alternativen för Identity Safe.

Community Buzz

Här visas hur andra har bedömt de webbsidor du besöker.

Om du klickar på Community Buzz visas ytterligare information om webbplatserna. Norton Safe Web gör en bedömning av webbplatser och ger detaljerade rapporter om dem. Dessutom kan du läsa vad andra användare har att säga om webbplatserna och lämna egna synpunkter.

Om du inte har någon webbplats öppen kommer du till webbplatsen Norton Safe om du klickar på Community Buzz. Du kan ange en webbadress och läsa säkerhetsinformation om webbplatsen samt se hur Norton och andra användare bedömt den.

Alternativet Community Buzz är endast tillgängligt i engelskspråkiga versioner av Windows.

Aktivera Norton Safe Web

Aktiverar Norton Safe Web-funktionen för att du ska kunna surfa säkrare på Internet.

Följande funktioner är unika för Norton Safe Web:

• En ikon för webbplatsers säkerhetsbedömning visas i sökresultaten.

• Bedömningsikonen för webbplatsers säkerhet visas när du öppnar en webbplats.

Starta självstudier

Här finns en självstudielektion där du kan lära dig mer om Identity Safe.

Hjälp

Öppnar hjälpsidan för Norton -menyn.

Om Norton-verktygsfältet

Om Identity Safe

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15610360_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 03/11/2011