Återställa Identity Safe

Det kan finnas tillfällen då du vill återställa Identity Safe.

Du kan behöva återställa Identity Safe i följande situationer:

• Om du råkat ut för ett datorfel.

• Om du glömt ditt Identity Safe-lösenord.

Lösenordet för Identity Safe kan inte återställas så om du har glömt är det måste du återställa Identity Safe och sedan spara alla uppgifter igen.

Du kan skriva fel lösenord tre gånger. Om du skriver fel en fjärde gång har du möjlighet att återställa Identity Safe. När du skaffar ett nytt Identity Safe-lösenord förlorar du alla Identity Safe-uppgifter som du sparat, som inloggningsuppgifter, kort och anteckningar.

Gör så här för att återställa Identity Safe

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Identitetsskydd i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Konfigurera på raden Logga in i Identity Safe under Identity Safe.

4. Skriv ditt Identity Safe -lösenord i rutan där det står Skriv in lösenordet.

Om du glömmer ditt lösenord kan du skriva fel lösenord tre gånger. Skriver du fel en fjärde gång öppnas fönstret Inloggningsproblem?.

5. I fönstret Inloggningsproblem? klickar du då på Återställ Identity Safe.

6. Klicka på Ja i bekräftelserutan.

Ändra ditt Identity Safe-lösenord

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15610354_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/08/2011