Åtkomst till Identity Safe

Du kan få åtkomst till inställningarna för Identity Safe från följande delar av Norton 360 Online:

• Från avsnittet Identity Safe i inställningsfönstret för Identitetsskydd.

• Från Norton-verktygsfältet

• Från avsnittet Identitetsskydd i huvudfönstret i Norton 360 Online

Med Norton 360 Online kan du visa och komma åt vissa av Identity Safe-funktionerna även när produktens användningstid har löpt ut. Du kan utföra följande aktiviteter efter att produktens användningstid har löpt ut:

Redigera inloggningar

Du kan öppna fönstret Redigera inloggningar via menyn Identity Safe i Norton-verktygsfältet.

Även om produkten har löpt ut kan du fortfarande visa alla inloggningar som du sparat för en webbplats. Men däremot kan du inte spara, lägga till eller uppdatera inloggningsuppgifter efter att produktens användningstid har löpt ut.

Exportera data

Du kan använda den här funktionen för att göra en säkerhetskopia av dina Identity Safe-data.

Säkerhetskopiorna sparas som dat-filer.

Du måste vara inloggad på Identity Safe för att kunna använda funktionerna i Identity Safe. Identity Safe fungerar endast med webbläsarna Internet Explorer, Firefox och Chrome.

Gör så här för att komma till Identity Safe-inställningarna från huvudfönstret

1. Klicka på Identitet i huvudfönstret i Norton 360 Online och klicka sedan på Hantera identitetsskydd.

2. Identifiera den Identity Safe-funktion som du vill använda under Identity Safe och klicka på Konfigurera

Gör så här för att gå till Identity Safe-inställningarna från inställningsfönstret

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Identitetsskydd under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Identifiera den Identity Safe-funktion som du vill använda under Identity Safe och klicka på Konfigurera

Gör så här för att komma till Identity Safe-inställningarna från Norton-verktygsfältet.

1. Starta webbläsaren.

2. Klicka på Inställningar i Norton -menyn på Nortons verktygsrad.

3. Identifiera den Identity Safe-funktion som du vill använda och klicka på Konfigurera.

Om Identity Safe

Om Norton-verktygsfältet

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15608055_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 03/11/2011