Om att säkra dina känsliga data

Internet är det snabbaste och enklaste sättet att utbyta information. Internet ger många fördelar, men du är också sårbar för informations- och identitetsstöld. Information kan stjälas och missbrukas på många sätt.

Här följer flera av de vanligaste metoderna för informationsstöld:

• Finansiella transaktioner online

• Osäker onlinelagring av känslig information

• Missbruk av identitet under kommunikation online

Identity Safe-funktioner i Norton 360 Online erbjuder flera kraftfulla sätt att hantera identitetsstöld. Identity Safe är det bästa verktyg som kan användas för att skydda identiteten medan du är online.

Om Safe Surfing

Om Identity Safe

Om Norton-verktygsfältet

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15608052_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 31/03/2011