Övervakning av tangentloggning

Skydd mot tangentbordsloggning skyddar mot skadliga keylogger-program som försöker få åtkomst till personlig information på en dator genom att registrera det du skriver på tangentbordet.

Alla som vill övervaka aktiviteterna för en användare på en viss dator kan ladda ned keylogger-program. Sådan övervakning kan ibland vara helt legitim. Ett exempel är föräldrar som vill se vad deras barn gör på Internet. Det finns dock även risk för missbruk. En inkräktare kan t.ex. få åtkomst till personlig information för en datoranvändare. När Skydd mot tangentbordsloggning är aktiv får du ett meddelande när ett skadligt program försöker övervaka dina tangenttryckningar. Du kan sedan tillåta eller blockera sådana program. Program som har tillåtelse att utföra tangentbordsloggning visas automatiskt i dialogrutan Övervakning av tangentloggning.

Klicka på ett program för att få mer information om det.

Följande tabell visar programdetaljerna:

Fullständig sökväg

Visar programmets plats

Beskrivning

Visar en kort beskrivning av programmet

Version

Visar programmets version

Digital signatur

Visar digital signaturautentisering för programmet

Företagsnamn

Visar namnet på företaget som programmet tillhör

Du kan klicka på alternativet Ta bort om du vill ta bort valt program från listan eller alternativet Ta bort alla om du vill ta bort alla program från listan.

Om Avancerade inställningar för smart brandvägg

Om den smarta brandväggen

< Tillbaka

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.