Ställa in Undantag i adressboken

När du lägger till en e-postadress i listan över undantag i adressboken så importerar Norton AntiSpam inte adressen till listan över tillåtna eller listan över blockerade. Om du tar bort en e-postadress från listan över blockerade eller listan över tillåtna så lägger Norton AntiSpam automatiskt till adressen i listan över undantag i adressboken. Om du däremot tar bort en e-postadress som du tidigare har lagt till manuellt i listan över blockerade eller listan över tillåtna så lägger Norton AntiSpam inte automatiskt till adressen i listan över undantag i adressboken.

Du kan inte lägga till ett domännamn i listan över undantag i adressboken. När du tar bort ett domännamn från listan över blockerade eller listan över tillåtna så lägger Norton AntiSpam inte till domännamnet i listan över undantag i adressboken.

Kontrollera listan över undantag i adressboken innan du importerar adressboken. I listan över undantag i adressboken kan du lägga till alla e-postadresser som du inte vill importera från adressboken i ditt e-postprogram.

Gör så här för att lägga till poster i listan över undantag i adressboken

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Skydd mot skräppost under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Konfigurera på raden Undantag i adressboken på fliken Filtrera.

4. I fönstret Undantag i adressboken klickar du på Lägg till.

5. I dialogrutan Lägg till e-postadress anger du e-postadressen.

Du kan även skriva in namnet som motsvarar e-postadressen, så att det lätt kan identifieras.

6. Stäng dialogrutan Lägg till e-postadress genom att klicka på OK.

7. Klicka på OK för att spara och stänga fönstret Adressbokens undantag.

Gör så här för att redigera eller ta bort poster i listan över undantag i adressboken

1. Klicka på Inställningar i huvudfönstret i Norton 360 Online.

2. Klicka på Skydd mot skräppost under Detaljerade inställningar i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Konfigurera på raden Undantag i adressboken på fliken Filtrera.

4. Välj den post du vill redigera i fönstret Adressbokens undantag.

5. Gör något av följande:

• För att redigera en post: klicka på Redigera för att öppna fönstret Redigera e-postadress, och klicka sedan på OK.

• Klicka på Ta bort om du vill ta bort en post.

6. Klicka på OK för att spara och stänga fönstret Adressbokens undantag.

Identifiera skräppostavsändare

Identifiera tillåtna avsändare

Om inställningar i Norton AntiSpam

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15587232_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 31/10/2011