Redigera e-postadress

I dialogrutan Redigera e-postadress kan du redigera en e-postadress eller en domän (exempelvis symantec.com) som du lade till i listan över blockerade. Det går att skriva ogiltiga e-postadresser i listan över blockerade adresser.

Du kan redigera följande:

Adresstyp

Ange om du vill lägga till en e-postadress eller en domän.

Namn

Ange ett namn för e-postadressen eller domänen, så att du enkelt kan identifiera adressen.

Adress (krävs)

Ange en e-postadress eller ett domännamn som ska finnas med i listan.

Om du lägger till ett domännamn skriver du domänens adress (exempelvis symantec.com).

Om Norton AntiSpam

Om inställningar i Norton AntiSpam

Identifiera skräppostavsändare

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15586000_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 10/02/2011