Övervakning av Windows-meddelanden

Funktionen Övervakning av Windows-meddelanden hjälper till att skydda datorn mot trojaner och andra skadliga program som försöker manipulera beteendet i ett program för att ansluta till Internet utan brandväggsvarningar.

Skadliga program skickar Windows-meddelanden till webbläsarfönstret och försöker ändra URL-adressen i webbläsarens adressrad för att styra om webbläsaren till en annan adress. När funktionen Övervakning av Windows-meddelanden är aktiv får du en varning när ett skadligt program försöker ändra URL-adressen i ett webbläsarfönster. Du kan sedan välja att tillåta eller blockera sådana program. De program du tillåter att köras visas automatiskt i dialogrutan Övervakning av Windows-meddelanden.

Klicka på ett program för att få mer information om det.

Följande tabell visar programdetaljerna:

Fullständig sökväg

Visar programmets plats

Beskrivning

Visar en kort beskrivning av programmet

Version

Visar programmets version

Digital signatur

Visar digital signaturautentisering för programmet

Företagsnamn

Visar namnet på företaget som programmet tillhör

Du kan klicka på alternativet Ta bort om du vill ta bort valt program från listan eller alternativet Ta bort alla om du vill ta bort alla program från listan.

Om Avancerade inställningar för smart brandvägg

Om den smarta brandväggen

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15477461_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 15/02/2011