Lösenord och säkerhet

Du kan använda Identity Safe-lösenord och Säkerhet för att göra följande:

• Ändra ditt Identity Safe-lösenord.

• Ställ in önskad säkerhetsnivå för Identity Safe-lösenord.

Identity Safe-lösenord

Ändra ditt lösenord för Identity Safe och ange en ny lösenordsledtråd.

Lösenordssäkerhet

Ange säkerhetsnivå för Identity Safe-lösenordet.

Identity Safe har fyra säkerhetsnivåer för att skydda ditt Identity Safe-lösenord. Välj något av följande alternativ:

• Begär lösenord i början av varje inloggningssession

Frågar efter ditt lösenord för Identity Safe första gången du kopplar upp dig mot Identity Safe.

Så länge du är inloggad i Windows behöver du inte ange lösenordet på nytt.

Symantec rekommenderar att du använder detta alternativ för att göra dina inloggningsuppgifter säkrare.

• Begär lösenord innan inloggningsuppgifter fylls i

Frågar efter ditt Identity Safe-lösenord för varje Internetformulär innan automatisk ifyllning kan ske.

Du kan ange att enskilda inloggningar ska kräva att ditt Identity Safe-lösenord anges innan automatisk ifyllning kan ske.

• Logga automatiskt ut från Identity Safe när datorn har varit inaktiv under:

Loggar automatiskt ut dig från Identity Safe när din dator har varit inaktiv under den tidsperiod du har angett. Du kan välja mellan 15, 30 eller 45 minuter.

Detta alternativt är användbart om du ofta befinner dig i ett område där andra personer har tillgång till din dator.

• Inget lösenord behövs. Logga in mig automatiskt när Windows startar

Välj det här alternativet om du vill logga in på Identity Safe automatiskt när Windows startar. Symantec rekommenderar att du inte väljer det här alternativet.

Inställningarna för det här alternativet är specifika för varje Windows-konto.

• Begär lösenord när datorn aktiveras från viloläge

Du ombeds ange ditt Identity Safe-lösenord när datorn aktiveras från viloläge.

Det här alternativet förhindrar obehörig åtkomst till dina Identity Safe-uppgifter eftersom Identity Safe-lösenordet måste anges varje gång datorn aktiveras från viloläge.

Du blir endast ombedd att ange Identity Safe-lösenordet i Norton 360 Online om du loggar in i ditt Identity Safe-valv när datorn har varit inaktiv.

Du måste validera Identity Safe-lösenordet varje gång du ändrar valvets säkerhetsnivå till en nivå som är mindre säker än den nuvarande.

Om Lösenord och säkerhet

Ändra ditt Identity Safe-lösenord

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15477150_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 06/11/2011