Webbsökningsalternativ

Med Webbsökningsalternativ kan du konfigurera hur Identity Safe ska samla in, lagra och visa inloggningsinformation för de webbsidor du besöker. Du kan ställa in så att korten du skapat för webbplatser med formulär visas.

I fönstret Webbsökningsalternativ kan du konfigurera följande webbläsaralternativ:

Fråga om jag vill spara mina inloggningsuppgifter när jag loggar in på webbsidor

Du blir tillfrågad om du vill att inloggningsuppgifter ska sparas för den webbplats du besöker.

Visa mina inloggningsuppgifter varje gång jag besöker en sida med flera olika inloggningsuppgifter.

Dina inloggningsuppgifter visas när du besöker en webbplats som det finns olika inloggningsuppgifter till.

Fyll i mina inloggningsuppgifter automatiskt när jag besöker webbplatser

Dina inloggningsuppgifter fylls i automatiskt när du besöker en webbplats.

Visa mina identitetskort varje gång jag besöker en sida med formulär.

Dina identitetskort visas varje gång du besöker en webbsida där det finns formulär som kan fyllas i med personuppgifter.

Du kan även välja alternativet Webbplatser med automatisk ifyllning som innehåller säkerhetshot för att specificera hur du vill att Identity Safe ska hantera webbplatser som innehåller säkerhetshot. Du kan även inaktivera webbläsarens lösenordshanterare med alternativet Stäng av webbläsarens lösenordshanterare.

Om Webbsökningsalternativ

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15477116_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 29/09/2011