Redigera anteckningar

Med hjälp av alternativet Redigera anteckningar i Identity Safe kan du spara och hantera din personliga information. Om du har många olika id-nummer kan det vara svårt att hålla reda på dem. Med funktionen Redigera anteckningar lagras all din känsliga id-information på ett mycket säkert sätt och du kan lätt komma åt den så länge du är uppkopplad. I Redigera anteckningar kan du spara personnummer, körkortsnummer, försäkringsnummer och passnummer. Du kan även spara privata konton, koder till kombinationslås, dokument, anteckningar, frequent flier-nummer, kontonummer, säkerhetsfrågor och ekonomisk och juridisk information.

Följande alternativ finns:

Titel

Här ser du en lista över alla anteckningar du har skapat.

Listan uppdateras när du sparar anteckningarna som du matat in under Information.

Information

Här kan du skriva in en titel på anteckningarna och information om anteckningarna som du sparar.

Skapa nya anteckningar

Skapa ny anteckning.

Redigera anteckningar

Här kan du redigera anteckningar.

Ta bort anteckningar

Här kan du ta bort anteckningar.

Om funktionen Redigera anteckningar

Redigera anteckningar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15477015_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 14/04/2011