Lägg till e-postadress

Använd dialogrutan Lägg till e-postadress för att lägga till en e-postadress eller en domän (exempelvis symantec.com) i listan över tillåtna. Se till att du skriver in e-postadressen eller domännamnet rätt.

Gör så här för att lägga till en e-postadress:

Adresstyp

Lägger till en e-postadress eller ett domännamn till listan över tillåtna.

Använd listrutan för att välja ett alternativ. Standardalternativet är e-post.

Namn

Skriv in ett beskrivande namn som motsvarar e-postadressen eller domänen för att enklare hitta tillbaka till den.

Adress (krävs)

Skriv in en e-postadress eller ett domännamn som du vill lägga till i listan över tillåtna.

Om du lägger till ett domännamn skriver du in adressen för domänen (exempelvis symantec.com).

Om Norton AntiSpam

Om inställningar i Norton AntiSpam

Identifiera tillåtna avsändare

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15472286_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 10/02/2011