Sökningsundantag

I fönstret Sökningsundantag kan du välja vilka objekt som inte ska ingå i Norton 360 Online-sökningarna.

När du undantar ett program från Norton 360 Online-sökningar så sänks skyddsnivån för din dator, så du bör bara göra det när det verkligen behövs. Du bör endast utesluta objekt om du är säker på att de inte är smittade.

Norton 360 Online kan inte utesluta filer på ett nätverk.

Du kan använda följande alternativ i fältet Sökningsundantag :

Lägg till

Definierar ett nytt undantaget objekt efter filnamn eller filnamnstillägg och lägger det i listan Sökningsundantag

Norton 360 Online hoppar över filer av den typen eller med det namnet vid sökning efter säkerhetsrisker. Detta alternativ undantar även undermappar inuti en mapp.

Redigera

Redigerar ett filnamn eller filnamnstillägg i listan Sökningsundantag

Ta bort

Tar bort ett filnamn eller filnamnstillägg från listan Sökningsundantag.

Om Undantag i realtid

Undanta säkerhetshot från genomsökning

Om SONAR-skydd

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15462975_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/04/2011