Lägg till e-postadress

Använd dialogrutan Lägg till e-postadress för att lägga till en e-postadress till listan över undantag i adressboken. Kontrollera att du skrivit e-postadressen korrekt.

Använd följande textrutor för att ange detaljerna:

Namn

Ange ett namn för e-postadressen, så att du enkelt kan identifiera adressen.

Adress (krävs)

Ange en e-postadress som du inte vill importera från adressboken i e-postprogrammet.

När du lägger till en e-postadress i listan över undantag i adressboken så importerar Norton AntiSpam inte automatiskt adressen till listan över tillåtna eller listan över blockerade.

Om Norton AntiSpam

Om inställningar i Norton AntiSpam

Ställa in Undantag i adressboken

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15457381_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 24/08/2011