Virussökning i e-post

Norton 360 Online konfigurerar automatiskt e-postprogrammet för skydd mot virus och andra säkerhetshot. Du kan konfigurera så att Virussökning i e-post söker igenom alla inkommande och utgående meddelanden. Genom att söka i inkommande e-postmeddelanden skyddar du datorn mot virus som andra skickar till dig. Genom att söka i utgående e-postmeddelanden skickar du inte oavsiktligt virus eller maskar till andra. På så sätt skyddar Norton 360 Online datorn mot hot du kan få och skicka via e-postbilagor.

Norton 360 Online stöder alla e-postprogram som använder kommunikationsprotokollen POP3 eller SMTP.

Om Norton AntiSpam

Om inställningar för sökning och risker

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15457370_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 19/10/2011