Webbläsarskydd

Med ökad användning av Internet riskerar webbläsaren att angripas av skadliga webbplatser. Webbplatserna söker efter och utnyttjar sårbarheter i webbläsaren för att ladda ner skadliga program på systemet utan ditt medgivande eller din vetskap därom. De här skadliga programmen kan också kallas drive-by download eller oönskad programinstallation Norton 360 Online skyddar webbläsaren mot oönskade programinstallationer från skadliga webbplatser.

Funktionen Webbläsarskydd är kompatibel med Internet Explorer 6.0 eller senare, Chrome 10.0 eller senare och Firefox 3.6 eller senare.

Om du aktiverar Webbläsarskydd blockerar Norton 360 Online proaktivt nya och okända skadliga program innan de angriper datorn. Genom att skydda webbläsaren skyddar Norton 360 Online känslig information och förhindrar angripare från att fjärrstyra systemet.

Ha alltid Webbläsarskydd aktiverat för att skydda webbläsaren mot angrepp av skadliga webbplatser.

Aktivera och inaktivera webbläsarskydd

Om inställningar för intrångsskydd och webbläsarskydd

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15457369_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 04/10/2011