Övervakning av direkt nätverksåtkomst

Vissa skadliga program tar sig förbi nätverkstrafiken genom att penetrera Windows TCP/IP-lager och kan på så sätt skicka/ta emot data utan att några brandväggsvarningar utlöses. Funktionen Övervakning av direkt nätverksåtkomst säkerställer att dessa program inte kan utföra några sådana aktiviteter.

Skadliga program skapar ytterligare ett nätverkslager och tar sig då förbi de vanliga kommunikationskanalerna som brandväggen övervakar. Dessa program penetrerar Windows TCP/IP-lager och skickar/tar emot data. När Direct Network Access Monitoring (övervakning av direkt nätverksåtkomst) är aktivt får du en varning när ett skadligt program försöker attackera processen för filtrering av brandväggsdata. Du kan sedan tillåta eller blockera sådana program. Programmen som ges åtkomst till nätverket direkt listas automatiskt i dialogrutan Övervakning av direkt nätverksåtkomst.

Klicka på ett program för att få mer information om det.

Följande tabell visar programdetaljerna:

Fullständig sökväg

Visar programmets plats

Beskrivning

Visar en kort beskrivning av programmet

Version

Visar programmets version

Digital signatur

Visar digital signaturautentisering för programmet

Företagsnamn

Visar namnet på företaget som programmet tillhör

Du kan klicka på alternativet Ta bort om du vill ta bort valt program från listan eller alternativet Ta bort alla om du vill ta bort alla program från listan.

Om Avancerade inställningar för smart brandvägg

Om den smarta brandväggen

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15457337_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 15/02/2011