Blockera all nätverkstrafik

Funktionen Blockera all nätverkstrafik blockerar all ingående och utgående kommunikation, till och från datorn. När du ändrar inställningen för Blockera all nätverkstrafik till Blockera så blockerar Norton 360 Online all nätverkstrafik till och från din dator.

Du kanske behöver vara borta från datorn under lång tid. Under den tiden behöver du kunna säkra ditt system så att det inte kan kommunicera med andra datorer på nätverket. I sådana fall kan du ändra inställningen för Blockera all nätverkstrafik så att all kommunikation till och från din dator blockeras.

Om den smarta brandväggen

Om brandväggsinställningar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15457116_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 20/10/2011