Ovanliga protokoll

När två datorer samverkar för att utbyta information använder datorerna vanliga kommunikationsprotokoll. TCP/IP, DHCP, DNS och HTTP är några av de vanliga protokollen. I vissa fall kan kommunikation innebära användning av ett ovanligt protokoll. Trojaner kan använda ovanliga protokoll vid angrepp på din dator. I sådana fall rekommenderar vi att du låter brandväggen hantera kommunikationer som innefattar ovanliga protokoll.

Vissa ovanliga protokoll bygger på vanliga protokoll som t.ex. TCP, IPv6 eller ICMP. Den smarta brandväggens funktion för ovanliga protokoll hanterar vissa förekomster av ovanliga protokoll. Den här funktionen skyddar datorn genom att begränsa obehörig åtkomst.

Om den smarta brandväggen

Om allmänna inställningar för brandvägg

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15457114_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 24/08/2011