Sökprofiler

Konfigurera hur sökningen ska göras i Norton 360 Online baserat på den digitala signaturen och pålitlighetsnivån för filerna på datorn i inställningarna för Sökprofiler Du kan konfigurera Norton 360 Online att utelämna filer med kända digitala signaturer eller pålitlighetsnivåer i sökningen. På detta sätt gör man sökningen lättare, snabbare och mer effektiv.

Du kan konfigurera följande inställningar för sökprofiler:

Fullständig sökning

Gör en fullständig sökning av hela datorn.

I den fullständiga sökningen söks alla filer på datorn igenom, oavsett pålitlighetsnivåer eller digitala signaturer.

Standardpålitlighet

Norton 360 Online utelämnar filer med statusen Norton Trusted

Norton 360 Online söker endast i sådana filer som har en annan pålitlighetsnivå än Norton Trusted.

Hög pålitlighet

Norton 360 Online utelämnar filer med kända digitala signaturer eller kända pålitlighetsnivåer.

Norton 360 Online söker inte igenom filer som har pålitlighetsnivån Norton Trusted eller Pålitliga. Även filer med pålitlighetsnivån Bra undantas från sökningen. Filer med pålitlighetsnivåerna Dålig pålitlighetsnivå, Ej testad pålitlighetsnivå, Ej pålitlig och filer utan en klass 3-signatur genomsöks.

Norton 360 Online söker igenom datorn enligt specifikationen för konfigurationen i Sökprofiler.

Om Norton Insight

Konfigurera Sökprofiler

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15457092_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 11/02/2011