Exportera Identity Safe-data

Du kan exportera uppgifterna i Identity Safe av säkerhetsskäl, för dataåterställning eller för att du vill överföra dem till en annan dator.

Du kan också hämta Identity Safe-data fast din produkt upphör att gälla.

Du har följande alternativ när du exporterar Identity Safe-uppgifter:

Filformat

Här kan du välja vilket filformat säkerhetskopiorna ska vara i.

Följande alternativ finns:

• Säkerhetskopieringsformat för Identity Safe

Om du vill säkerhetskopiera dina Identity Safe-uppgifter i dat-format.

• Oformaterad text

Låter dig säkerhetskopiera din Identity Safe-information om inloggningsuppgifter och anteckningar i csv-format.

Symantec rekommenderar att du säkerhetskopierar dina Identity Safe-uppgifter i säkerhetskopieformatet för Identity Safe eftersom det ger bättre skydd.

Exportera mina data till

Här kan du ange var du vill att Identity Safe-uppgifterna ska säkerhetskopieras.

Du kan skriva platsen eller bläddra till platsen och skriva filnamnet med tilläggen dat eller csv.

Lösenord (valfritt)

Här kan du ställa in ett lösenord för säkerhetskopiefilen.

Du måste ange detta lösenord när du vill återskapa säkerhetskopierade data. Symantec rekommenderar att du anger ett lösenord för att skydda dina uppgifter från missbruk. Du kan ange ett lösenord som skiljer sig från ditt lösenord för Identity Safe.

Om du exporterar dina Identity Safe-data i csv-format så inaktiveras fälten Lösenord.

Bekräfta

Här bekräftar du lösenordet som du angivit.

Om du exporterar dina Identity Safe-data i csv-format så inaktiveras fälten Lösenord.

Om Identity Safe

Om Identity Safe-valv

Om att exportera och importera Identity Safe-uppgifter

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15457000_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 06/11/2011