Ny mapp

Du kan skapa mappar och i dessa mappar gruppera alla sparade inloggningsuppgifter. I rutan Ange nytt mappnamn kan du skriva in vad du vill att mappen ska heta.

Du kan även skapa en ny mapp med hjälp av alternativet Spara som visas högst upp på webbsidan. När du klickar på Spara visas dialogrutan Spara inloggningsuppgifterna för webbsidan. Om du vill skapa en mapp skriver du mappnamnet i listrutan Mapp som visas. Den mapp du skapas visas i fönstret Redigera inloggningar.

Du kan också ändra namn på en mapp senare om du vill. När du klickar på ett mappnamn under panelen Inloggningar visas rutan Mappnamn till höger om fönstret Redigera inloggningar. Du kan använda det här alternativet för att skriva ett nytt namn på mappen. Klicka på Verkställ för att spara det nya namnet du har skrivit.

Ett mappnamn får inte innehålla något av följande tecken: \ / : & * ? " < > [ ]

Du kan visa de mappar du har skapat i menyn Identity Safe i Norton-verktygsfältet.

Redigera inloggningar

Spara inloggningar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15456999_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 26/08/2011