Lösenord för kort krävs

Du kan bara använda ett lösenordsskyddat kort om du låser upp det. Du kan inte redigera, duplicera, ta bort eller granska summeringen på ett kort om du inte anger ett lösenord.

Dialogrutan Lösenord för kort krävs visas när du besöker en webbplats med formulär och där du kan använda det lösenordsskyddade kortet för att fylla i formuläret. Du måste ange lösenordet om du vill att formuläret ska fyllas i automatiskt.

Skriv in lösenordet för att låsa upp kortet. Använd ledtråden för att komma ihåg lösenordet om du glömt det.

Om Redigera kort

Redigera, ta bort eller duplicera kort

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15456998_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 14/02/2011