Ändra Identity Safe-lösenord

Du bör ändra ditt Identity Safe-lösenord regelbundet för att skydda alla data, och för att förhindra obehörig åtkomst till din personliga information.

Du kan ändra lösenordet till Identity Safe med följande alternativ:

Aktuellt lösenord

Här anger du ditt nuvarande Identity Safe-lösenord.

Där det står Lösenordsledtråd kan du se den ledtråd du angav när du konfigurerade Identity Safe.

Lösenordsledtråd

Här kan du se en ledtråd till ditt Identity Safe-lösenord.

Där det står Lösenordsledtråd kan du se den ledtråd du angav när du konfigurerade Identity Safe.

Lösenordsstyrka

Visar hur starkt lösenordet är.

Bilden visar lösenordets styrka.

Hur skapar jag ett starkt lösenord?

Här finns mer information om hur du skapar säkra lösenord.

Nytt lösenord

Här anger du ett nytt Identity Safe-lösenord.

Bekräfta lösenord

Här anger du lösenordet igen för att bekräfta det lösenord du skrev i rutan Nytt lösenord.

Ledtråd

Här får du en ledtråd till lösenordet för att hjälpa dig komma ihåg det.

Ändra ditt Identity Safe-lösenord

Om Lösenord och säkerhet

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v15456997_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 26/08/2011