Skydd mot skräppost

Med Norton AntiSpam-inställningarna kan du göra följande:

• Definiera den e-postklient som Norton AntiSpam ska integrera

• Ange de e-postadresser och domännamn som Norton AntiSpam ska tillåta eller blockera

• Ange om Norton AntiSpam ska använda webbfrågefiltret för att filtrera skräppostmeddelanden

• Bestäm om Norton AntiSpam automatiskt ska skicka feedback om felaktigt klassificerad e-post till Symantec.

Stänger du av Norton AntiSpam ökar du risken att få oönskad e-post. Du bör se till att Norton AntiSpam alltid är aktiverat. Det skyddar din e-postklient från oönskat innehåll.

Du kan ange inställningar för Norton AntiSpam på följande flikar:

Filtrera

Med alternativen på fliken Filtrera kan du konfigurera listan över tillåtna och blockerade e-postavsändare. Du kan också konfigurera alternativet för att filtrera e-postmeddelanden genom webbfrågefiltret. Du kan dessutom konfigurera listan Undantag i adressboken.

Klientintegrering

Använd alternativen på fliken Klientintegrering om du vill att Norton AntiSpam ska integreras med din e-postklient så att du slipper oönskade e-postmeddelanden. Du kan bestämma om du vill att feedback om ett felaktigt klassificerat e-postmeddelande ska skickas till Symantec. Du kan också ange om du vill visa en kort presentation av Norton AntiSpam varje gång du startar ditt e-postprogram. Du kan även ange vilken adressbok du vill att Norton AntiSpam ska integreras med.

Om Norton AntiSpam

Om inställningar i Norton AntiSpam

Konfigurera Klientintegrering