Funktioner i Norton Security On-the-Go

Norton Security On-the-Go har kraftfullt skydd i en prisvärd app.

Med Norton Security On-the-Go vet du att din enhet har skydd och säkerhet online mot osäkra länkar, skadliga nedladdningar och webbplatser som är fulla av virus så att du kan surfa friare online. Det hjälper dig också att hålla den personliga informationen du skickar och tar emot privat med Secure VPN, webbskyddsverktyg och stark lösenordshantering.

Norton Security On-The-Go har omfattande verktyg för säkerhet och integritet på nätet.

Norton Security On-the-Go är för närvarande endast tillgänglig i USA. Appen kommer att finnas tillgänglig i andra regioner vid ett senare datum.

Viktiga funktioner och fördelar

När du laddar ner den här appen på:

Moderna Windows-enheter (som Windows 10 i S-läge eller Windows på ARM-processor) får du:

• Säkerhet för digitala enheter : Söker automatiskt igenom Microsoft Store-appar efter misstänkta aktiviteter och sekretessläckor online. Den meddelar dig också när enheten är ansluten till ett komprometterat Wi-Fi-nätverk eller när skadlig trafik upptäcks.

• Internet Security (webbläsarskydd) 1: Hjälper till att skydda din enhet och din personliga information från onlinebedrägerier, vilseledande webbplatser och skadliga länkar som installerar utpressningsprogram, trojaner och andra internethot. Skydd för bankärenden på internet erbjuder ett extra lager av säkerhet när du genomför en transaktion på webbplatser som sysslar med ekonomi så som bank- eller kreditkortsföretag.

• Norton Secure VPN 2: Surfa mer anonymt och säkert med ett VPN utan loggning. Kryptering i bankklass hjälper till att hålla information som lösenord och bankkontouppgifter säker och privat. Den hjälper till att blockera reklam och oönskad spårningsteknik för att undvika att du spåras av internetannonsörer och andra företag.

• Norton Password Manager 3: Avgör om några av dina lösenord är svaga och skapar automatiskt komplexa och unika lösenord som är svåra att hacka. Synkronisera inloggningar och annan information i olika webbläsare och enheter, fyll i formulär med ett klick och ändra automatiskt svaga, gamla eller duplicerade lösenord.

Med traditionella Windows-enheter (som Windows 10) får du samma skydd som ovan, PLUS:

• Realtidsskydd mot hot : Avancerad säkerhet i flera lager skyddar mot befintliga och framväxande malwarehot mot dina enheter och hjälper till att skydda din privata och ekonomiska information när du är uppkopplad.

• Brandvägg : Hjälper till att skydda din enhet och dina data från skadliga angrepp och snokande ögon genom att övervaka och blockera misstänkt nätverkstrafik.

• SafeCam för PC 4: Bli meddelad om nätbrottslingar försöker använda din webbkamera så hjälper vi dig att blockera dem.

Ytterligare funktioner som är tillgängliga med prenumerationen kan kräva ytterligare nedladdningar.

Prenumerationsinformation

Prenumerationen på Norton Security On-the-Go är för en (1) enhet och är endast kompatibel med Windows™-enheter.

• Testperioden på 7 dagar kräver aktivering av en årlig prenumeration (se produktpriser i appen).

• Betalningen debiteras på ditt Microsoft Store-konto vid bekräftelse av köpet.

• Säg upp prenumerationen i Microsoft Store-kontot före testperiodens slut för att undvika betalning.

• Efter en testperiod på 7 dagar startar prenumerationen och den förnyas automatiskt årligen såvida du inte säger upp den.

• Kontot debiteras för förnyelse inom 24 timmar före utgången av den aktuella perioden.

Ingen kan förhindra all internetbrottslighet.

1 Internet Security (webbläsarskydd) använder Safe Web-tillägget för Edge-webbläsaren.

2 Norton Secure VPN är inte tillgängligt i alla länder.

3 Norton Password Manager använder Password Manager-tillägget för Edge-webbläsaren.

4Norton SafeCam-funktioner är endast tillgängliga i Windows.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v137731746
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 23/02/2021