Återställa Norton Password Managers valvlösenord på din mobila enhet

Norton Password Manager låter dig endast återställa ditt valvlösenord från din mobila enhet. För att återställa Norton Password Manager-valvlösenordet från din mobila enhet, ska enheten ha Norton Password Manager-appen installerad och vara konfigurerad för att öppna valv med biometrisk autentisering.

Återställa valvlösenordet från iOS-enhet

Den här funktionen är endast tillgänglig på iOS-enheter som kör iOS 10 eller senare versioner.

1. Logga in till din Norton Password Manager-app med biometrisk autentisering.

2. På skärmen Valv trycker du på Meny -ikonen och tryck sedan på Inställningar

3. Tryck på Valv i fönstret Inställningar.

4. På skärmen Valv, under VALVLÖSENORD, tryck på Återställ Lösenord.

Autentisera med Touch ID eller Face ID.

5. På skärmen Återställ lösenord, följ anvisningarna på skärmen för att återställa lösenordet och tryck på Spara.

Återställ valvlösenordet från Android-enhet

1. Logga in till din Norton Password Manager-app med biometrisk autentisering.

2. På skärmen Valv trycker du på Meny -ikonen och tryck sedan på Inställningar.

3. På skärmen Inställningar, tryck på Valv.

4. På skärmen Valv, under VALVLÖSENORD, tryck på Återställ Lösenord.

Autentisera med hjälp av biometrisk autentisering.

5. I fönstret Återställ lösenord, följ anvisningarna på skärmen och tryck på Spara.

Du kan också ändra ditt lösenord med Norton Password Manager-webbläsartillägget.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v135002142
Operativsystem: Android, ios
Senast ändrat: 04/08/2020