Meddelande: "Surfingen är utsatt för risk"

Felet uppstår om Norton Safe Web-tillägget inte är installerat eller är inaktiverat i standardwebbläsaren.

För att lösa problemet, klicka på Åtgärda nu i huvudfönstret. Du dirigeras om till standardaffären för webbläsartillägg. Följ anvisningarna på skärmen för att installera Norton Safe Web-tillägget.

Du kan också manuellt Lägga till Norton-webbläsartillägg i alla webbläsare.